Netflix aanbod

Netflix aanbodSinds oktober 2013 is de streamingdienst Netflix in Nederland beschikbaar. Met Netflix is het mogelijk om voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar films en series te kijken. Het Netflix aanbod in Nederland was op het begin echter wel beperkt, maar in 2014 wordt er veel toegevoegd. Hieronder vallen nieuwe films en series, maar ook het oude aanbod wordt uitgebreid. Hiermee houdt Netflix ook rekening met het aantal gebruikers in het land, hoe meer gebruikers, hoe meer geld ze kunnen investeren in het uitbreiden van het assortiment.

Het grote voordeel van Netflix is het gebruik op meerdere apparaten. Zo kun je met het standaard abonnement van € 7,99 per maand op twee schermen tegelijk kijken. Daardoor is het mogelijk om het abonnement te delen met een vriend of familie. Je kunt met een iPhone, iPad, Android Smartphone of tablet overal gebruik maken van Netflix. Wil je graag op de TV kijken? Nieuwe TVs hebben vaak al een app voor Netflix, zo niet? Dan kan je altijd nog kijken via een Apple TV of XBOX 360.

Netflix aanbod Nederland

Zoals hierboven al staat beschreven wordt het aanbod flink uitgebreid. Maar Netflix richt zich op ook content van eigen bodem. Denk hierbij aan Nederlands films, series en documentaries. Wil je het aanbod van Nederlands bodem weten? Neem dan eens een kijkje op de pagina Netflix aanbod Nederland.

Netflix heeft de mogelijkheid voor een gratis proefperiode van een maand. In deze tijd kun je dus kijken of het aanbod voldoet aan je verwachtingen, niet tevreden? Dan kun je het ook weer eenvoudig opzeggen. Kijk voor het opzeggen eens naar de volgende link Netflix opzeggen.